Albert Freixas obre al segona edició del Maresme Sound

4/5

Maresme Sound, un cicle de concerts acústics que presenta artistes de la escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca, presenta el cartell de l’edició 2021-22. El festival, organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música amb la col·laboració de Cultura Mataró, durarà 9 mesos en diferents escenaris de la ciutat, incloent el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati del centre d’art Ca l’Arenas i els jardins de la masia Can Boet.

En total, el cicle inclourà 11 artistes o grups, destacant Ferran Palau, Anna Andreu, Albert Freixas i Carola Ortiz. Ferran Palau oferirà el seu pop metafísic en format acústic, mentre que Anna Andreu és una de les revelacions de l’any segons la premsa especialitzada. Albert Freixas presentarà el seu tercer àlbum d’estudi “Chroma”, i Carola Ortiz acaba de publicar la seva nova obra “Pecata Beata”.

Maresme Sound donarà suport a la producció local, programant bandes i artistes emergents com Black Fanegas, Carles Duart o Tiger Mosquito, així com el grup Zesc del Vallès, editat per l’etiqueta mataronina Camping Records. Enguany, la música electrònica local tindrà el seu espai amb projectes com DLuiset, Dirty & Harry i Talcö.

Albert Freixas serà el primer a actuar a Dòria Llibres el 18 de setembre a les 8 de la tarda. Serà un concert íntim d’un artista amb una llarga trajectòria, on el jazz, el folk, el blues, estils que formen part de la seva cultura musical, seran els protagonistes. Les entrades per a aquest i la resta dels concerts de Maresme Sound es poden adquirir amb antelació a la llibreria Dòria.

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més