Anna Andreu presentará La Mida a Ca l’Arenas

4/5

El proper 30 d’abril a les 20h, Anna Andreu presentarà en solitari el seu últim disc, La Mida, en el pati del Museu Ca l’Arenas. Les entrades estan disponibles per 10 € i es poden adquirir a Dòria Llibres.

Anna Andreu és una artista catalana que s’ha caracteritzat pel seu estil peculiar en la seva música. El seu nou disc, La Mida, conté vuit cançons que són successores d’aquest estil. En aquest disc, Anna Andreu reflexiona sobre la mesura, abordant els límits, els preàmbuls, els esclats i les conseqüències que la paraula ofereix.

A través d’aquesta reflexió, el disc contempla tots els matisos que la paraula mesura ofereix, mostrant la capacitat de l’artista per crear un treball coherent i profunda. Els lletres i les cançons són belles i impactants, sense grans artificis, però amb la capacitat d’arribar a l’auditori on les paraules més commouen.

Anna Andreu manté el seu particular encanteri en aquest disc, però a més a més afegeix elements que fan florir encara més les seves cançons. Amb temprança i subtilesa, l’artista catalana ens regala una vegada més la bellesa de les seves lletres i de les seves cançons.

En definitiva, el concert de presentació de La Mida d’Anna Andreu és una oportunitat única per gaudir de la música d’aquesta artista en directe. Les entrades es poden adquirir a Dòria Llibres per només 10 €, així que no et perdis aquesta oportunitat per descobrir un treball nou i apassionant.

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més