Black Fanegas s’acomiada en format acústic

4/5

El Maresme Sound presenta el projecte musical de Pedro Vicente del Roble, Black Fanegas, que oferirà un concert en solitari i en format acústic a la llibreria Dòria de Mataró el dissabte 6 de novembre a les 20h. Del Roble és un ex-component dels grups Aleph Quàntico i Tropic Panda que s’ha reinventat com a artista amb Black Fanegas per explicar les seves pròpies històries amb un imaginari personal. El seu debut amb dos EPs va deixar pas a un àlbum amb molta personalitat, “El bosc de Weiddenfeller”. La seva darrera referència, “3 històries de Mort”, és un EP amb missatge social sobre la mort i la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances.

A través de Black Fanegas, Del Roble explora un món interior ple d’imaginació i petites històries carregades d’originalitat. El seu imaginari personal rescata les seves vivències i les envolcalla de ficció, creant una atmosfera única i íntima. El concert serà una oportunitat per veure en directe un dels grans noms de la música independent del Maresme. El treball de Black Fanegas té una gran personalitat i missatge social, i “3 històries de Mort” parla sobre la mort i la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances.

El concert serà en format acústic i serà un comiat per tancar una etapa carregada de bones cançons. Els fans de la música indie tindran l’oportunitat d’escoltar en directe les cançons de Del Roble, que ha trobat en Black Fanegas una manera de reinventar-se com a artista i de connectar amb el públic a través de les seves pròpies històries. En definitiva, un concert que promet ser una experiència única i emocionant per a tots els amants de la música independent.

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més