Carles Duart en format duo a Dòria Llibres

4/5

El cantautor Carles Duart presenta el seu últim disc “Voltes al Sol” en format duo acústic en un concert que se celebrarà el 26 de febrer a la tercera planta de Dòria Llibres de Mataró. En aquest disc, Duart reflexiona sobre el pas del temps, la vida i la importància d’aprofitar el moment present. El disc està compost per set temes, que transiten entre el folk americà, el country, el reggae, el pop i la cançó d’autor. Això mostra l’eclecticisme de la seva música, que es fusiona amb facilitat entre diferents estils i sons.

“Voltes al Sol” és un disc elegant i preciosista, que és un cant a la vida. Amb tocs melancòlics i emocionants, el disc transmet profundes emocions sense renunciar mai al sentit de l’humor, el que fa que sigui una obra completa i plena d’energia positiva. Els seus temes transmeten la idea que la vida és un cicle constant de penes i alegries, i que el que realment importa és saber gaudir del moment present.

En resum, “Voltes al Sol” és un disc que captura la complexitat de la vida i la seva capacitat de sorprendre’ns a cada moment. La música de Carles Duart és una barreja de ritmes i estils que et transporta a diferents llocs i emocions, a través de les lletres que transmeten sentiments i emocions que et fan reflexionar i connectar amb la teva pròpia experiència vital.

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més