24.03.2024 | 12 h | Pati del Cafè Nou | Entrada gratuïta

Carles Soriano

Després d’anys de dedicació a diversos projectes musicals i col·laboracions, Carles Soriano fa un pas ferm en la seva carrera amb el llançament del seu primer EP en solitari, Òrbita Lunar. Aquesta nova aventura musical representa un punt culminant per a l’artista, que ha aconseguit elevar les seves cançons a noves cotes de qualitat gràcies a la col·laboració de talentosos músics i professionals de renom.

Òrbita Lunar és una col·lecció de sis cançons que abracen diverses temàtiques, totes elles en català i impregnades de l’estil inconfusible del pop-rock. Les lletres i la música són fruit de la creativitat de l’autor, amb l’ajuda destacada de Leo Pascual Font i Jaume Romagosa Nebot en els arranjaments. A més, la banda que ha acompanyat a Carles Soriano en els assajos i a l’estudi de gravació està integrada per Juli Manté a la bateria, Pau Miracle a la guitarra elèctrica i Alberto Almansa al baix, amb Juanjo Martínez i Leo Rey en les segones veus.

En el directe al Pati del Cafè Nou estarà acompanyat per Pau Miracle a la guitarra i l’Alberto Almansa al baix.

Sapo y Rana Dj Set

Sapo y Rana DJ Set. Un nou i vibrant duo de discjòqueis que fusionen el garage i el rock’n’roll més clàssic amb l’electrònica i el punk ballable, creant una experiència sonora fresca i plena d’energia contagiosa.