Maresme Sound Carlota Flaneur Ca l'Arenas Mataró Festival de Música Concerts

Carlota Flâneur actuarà a Ca l’Arenas de Mataró

4/5

Carlota Flâneur actuarà a Ca l’Arenas de Mataró per primera vegada.

Carlota Flâneur actuarà a Ca l’Arenas de Mataró. L’artista explora totes les formes del pop per gaudir dins del cicle Maresme Sound de Mataró.

L’artista és relativament nova i va guanyar popularitat amb el seu primer EP “Brains” on ja va exhibir el seu estil pop tendre i convincent.

La seva particular visió de la cançó de Tyler, The Creator “See you again” va ser un èxit i va deixar clar que el seu estil estava destinat al pop en majúscules.

“Uncertainty”, el seu primer àlbum, mostra diferents estils i temes, oferint un resultat extraordinari i brillant. Les seves cançons són memorables i et presenten un univers de fantasia on tota la dimensió de Carlota Flâneur existeix.

L’àlbum té ritmes animats, melodies de guitarra juganeres i sintetitzadors càlids, que fan una sensació acollidora i acollidora a l’oient. Enmig de tot això, Carlota Flâneur parla de les seves inseguretats, pors, vulnerabilitat i amor amb sinceritat i dolçor. La seva veu polida juga amb harmonies i cors fàcils de cantar.

“Uncertainty” va ser produït per Ferran Palau, i és evident com Carlota Flâneur ha evolucionat en només dos anys. Ha mantingut la seva proposta cromàtica i cadència suau i ara la seva música té una personalitat única i reconeixible. Indubtablement, deixa clar que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita.

El 25 de març del 2023, el Cicle acústic Maresme Sound programa a Carlota Flâneur que actuarà al Centre d’Art Ca l’Arenas de Mataró.

Les entrades per al concert estan disponibles a maresmesound.com i a la llibreria Dòria. Un altre aspecte de l’esdeveniment és que inclou una visita guiada a l’exposició de Carme Garolera. Les portes s’obriran a les 7 de la tarda, i el concert començarà a les 8 de la tarda. El lloc es troba al carrer Argentona, 64, a Mataró, i les entrades costen 10€.

No et perdis aquesta oportunitat d’experimentar la màgia pop de Carlota Flâneur en directe a Mataró.

Venda d’entrades

Més informació

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més