Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

25.03.2023 | 20 h | Ca l'Arenas | 10€

Carlota Flâneur

Fa una mica menys de dos anys, Carlota Flâneur irrompia en l’escena musical amb Brains, un primer EP en el qual mostrava de manera tímida però convincent, el seu pop tendre i colorit. Uns mesos després ens presentava la seva particular visió del See you again de Tyler, The Creator, cançó amb la qual definitivament va demostrar que allò seu era el pop en majúscules.

Uncertainty, el primer disc de Carlota Flâneur, explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, oferint-nos un resultat extraordinari i brillant, amb cançons que freguen la perfecció, que es claven en la memòria i que t’introdueixen en un univers de fantasia, on habiten totes les dimensions de Carlota Flâneur.

Resulta inqüestionable com Carlota Flâneur ha evolucionat en tot just dos anys. Comptant de nou amb Ferran Palau per a la producció de Uncertainty, ha mantingut la seva proposta cromàtica i de suau cadència, però ara la seva música emana una personalitat única, totalment reconeixible, deixant clar que la seva capacitat per a crear cançons rodones és infinita. Sigueu benvingudes a l’univers Flâneur.

Visita guiada a partir de les 19 h | Places limitades

Exposició de Carme Garolera

Amb la teva entrada al concert de Carlota Flâneur pots gaudir d’una visita guiada al Centre d’Art Ca l’Arenas i conèixer de primera mà la història de l’equipament, les activitats que s’hi realitzen i l’exposició de l’artista Carme Garolera. Les places per aquesta activitat prèvia al concert són limitades i s’ha de reservar prèviament a educacultura@ajmataró.cat o trucant al telèfon 937412930