Carola Ortiz al Maresme Sound

4/5

La cantant i compositora Carola Ortiz presentarà el seu últim disc, “Pecata Beata”, en format duo a Dòria Llibres de Mataró el proper 26 de març. Ortiz es va formar musicalment a la Jazz Cava de Terrassa, al Conservatori de la mateixa ciutat, al Taller de Músics i a l’ESMUC, i ha col·laborat en més de 20 discos, així com coproduït tres àlbums amb grups propis.

“Pecata Beata” és el tercer àlbum de Carola Ortiz com a compositora i productora, i el seu primer disc cantat íntegrament en català, la seva llengua materna. Aquest àlbum és una obra de poesia musicada que celebra l’univers femení de la seva terra, amb música mediterrània, percussions i ritmes folklòrics, així com harmonies provinents del jazz.

El disc “Pecata Beata” va assolir el TOP10 del ranking World Music Charts Europe del passat mes de juny de 2021, i la seva música va portar a Ortiz a actuar online en la 36a edició del festival ESNS, que va reunir la indústria musical internacional a Groningen, Països Baixos, del 19 al 22 de gener de 2022.

La carrera de Carola Ortiz fins ara ha estat marcada pels viatges i les fusions musicals, i ha cantat en més de deu llengües diferents. “Pecata Beata” és una fita important en la seva carrera artística, ja que representa un retorn al seu bressol cultural després d’haver cercat camins d’expressió artística en la música d’altres cultures.

El concert de presentació del disc “Pecata Beata” de Carola Ortiz en format duo a Dòria Llibres és una oportunitat única per a gaudir de la música d’una artista amb una llarga trajectòria musical i amb un estil propi i personal. El disc és una obra de poesia musicada que celebra l’univers femení de la cultura catalana, i la seva música ha estat reconeguda a nivell internacional pel seu ritme mediterrani i les seves harmonies jazzístiques.

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més