Maresme Sound Caustic Roll Dave Dòria llibres Maresme Sound Festival de música Concerts Mataró

Caustic Roll Dave al Maresme Sound

4/5

Caustic Roll Dave al Maresme Sound la nit del passat dissabte 25 de febrer. La llibreria Dòria de Mataró es va convertir en l’escenari ideal per al concert de.

Caustic Roll Dave al Maresme Sound va fer un directe tot sol i gràcies als loops semblava una banda. El barceloní va arribar per oferir als presents una nit de blues sorollós que recordava als sons del sud dels Estats Units.

Caustic Roll Dave va crear una barreja de garage, blues i altres succedanis amb guitarres distorsionades, així com la seva harmònica i samplers de break beats, i en definitiva van fer que sonés poc ortodox.

La seva veu jugava un paper clau amb efectes diversos. Va ser acompanyada per un so més proper i intens que va fer vibrar tota la llibreria.

El públic va gaudir d’un directe impecable de 40 minuts. Caustic Roll Dave va demostrar el seu talent musical i la seva capacitat per transportar als assistents a un altre lloc.

Va ser capaç de crear capes de so gràcies als loops i va crear la sensació que la seva actuació fos la de tota una banda en lloc de la d’un solista.

La nit va ser una oportunitat única per veure a Caustic Roll Dave en directe i experimentar la seva música. Amb un blues sorollós va demostrar per què és un solista que no es pot deixar de banda.

El Blues Industrial d’en Caustic Roll Dave va envair l’escenari de la llibreria Dòria Llibres al nou emplaçament just al carrer de La Riera, 100 del centre de Mataró.

Videoresum concert de Caustic Roll Dave.

Més informació de Caustic Roll Dave

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més