Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

Caustic Roll Dave en concert al Maresme Sound

4/5

El Maresme Sound torna amb un nou concert el dissabte 25 de febrer en la nova ubicació de Dòria Llibres al carrer de La Riera, 100 de Mataró. Aquest esdeveniment portarà a l’escenari a l’artista underground Caustic Roll Dave, qui presentarà les seves noves cançons.

Nascut a l’escena underground de Barcelona en 2010, Caustic Roll Dave és un artista que s’allunya dels cànons clàssics del blues i crea una combinació única de sons industrials amb el blues més ancestral, passant per breakbeats el-fi, harmòniques desfasades i guitarres primitives. Les seves actuacions en viu són autèntics xous d’un home orquestra, utilitzant vells casiotones, tecnologia barata, bucles, cavaquinhos, samplers, megàfons i, per descomptat, guitarres i harmòniques.

Les seves creacions industrials podrien ser el resultat d’un artista desconegut del Delta produït per Trent Reznor de Nine Inch Nails o barrejat per Alec Empire. Cançons com Out of My Head o Restart, que mostren l’amor de Caustic Roll Dave per Public Enemy o James Brown, tenen una clara tendència hip hopera amb samplers i escratx old school. La influència de Tom Waits, Jon Spencer Blues Explosion, Suïcide, Nick Cave o Beck també es pot trobar en el seu so.

Dòria Llibres: Caustic Roll Dave en concert al Maresme Sound

Caustic Roll Dave estarà en concert al Maresme Sound, concretament a Dòria Llibres. Promet ser una experiència única i una oportunitat per a experimentar la fusió única de blues i industrial que aquest artista ofereix. Les entrades tenen un cost de 6€ i l’espectacle comença a les 20.30 hores el 25 de febrer de 2023.

Compra aquí la teva entrada
Més info

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més