Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

Concert de Ricky Gil

4/5

El músic Ricky Gil va presentar el seu últim àlbum, “Infinites Rutes Invisibles”, a Dòria Llibres dins del marc del festival Maresme Sound. El concert va resultar en una combinació perfecta entre l’íntim i l’exuberant, aventurant-se en nous territoris i explorant diferents textures. Des de la nostàlgica “Skate park de matinada” fins a l’estil “garage” de “Encaixes” o la pista de blues “Dolça temeritat”, Gil va transportar al públic assistent al seu imaginari ple d’amor i desventures.

Acompanyat per David Charro en els teclats, el concert de Ricky Gil al Maresme Sound va ser una experiència única en un ambient íntim i acollidor. Una oportunitat perquè els fans experimentessin en viu la seva evolució musical i la seva capacitat per a reinventar-se.

Dòria Llibres va permetre a Gil connectar amb el públic d’una manera més personal i crear una experiència musical única i inoblidable. L’elecció de la llibreria com a escenari per al concert és especialment significativa, ja que ressalta la importància dels espais culturals per a la promoció de la música i les arts.

Brighton 64, un clàssic de la música dels 80
Ricky Gil juntament amb el seu germà Albert, van ser els fundadors de la banda de rock Brighton 64. Inspirats en el moviment mod britànic. L’any 1983 van llançar el seu primer maxi single titulat “Barcelona Blues” i, posteriorment, van signar amb EMI. El 1987 la banda es va desintegrar tot i que van continuar presentant-se en viu en diferents escenaris. Actualment, són recordats com una banda emblemàtica dins de l’escena musical barcelonina dels anys 80.

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més