Cueva Mapache en directe a Can Gasol

4/5

El festival Maresme Sound presenta un nou concert per al 20 de febrer a les 12h a Can Gassol, Mataró, on Cueva Mapache substitueix Carles Duart en la programació. El grup compartirà escenari amb Dàcil i oferirà les seves cançons en un format més íntim i proper.

Cueva Mapache és un grup format per músics d’Osona, El Maresme i Barcelona, que ha resultat guanyador de diversos premis, com el primer premi del concurs Amplifica’t el 2019 i el tercer premi del Delayta’ns el 2020. Amb el seu nou senzill El Duelo (2021), el grup busca apropar-nos a estils com ara el pop i l’americana, sense deixar enrere el caràcter sonor que varen aconseguir amb el seu primer disc, Bravo (autoeditat, 2019), d’influència rockabilly i rock’n’roll. Les lletres de El Duelo ens parlen de créixer i deixar anar, de les lluites internes, els dols i les etapes que es tanquen i s’intenten superar.

El directe de Cueva Mapache és elèctric i intens, però en aquesta ocasió, els músics ens oferiran les seves cançons en un format més íntim i proper, acompanyats de Dàcil, que presentarà el seu disc Mamma Shark, editat per Rocket music i produït per Marc Parrot.

Així, el 20 de febrer a les 12h, els amants de la música podran gaudir d’un concert ple de ritme i emoció a Can Gassol, Mataró, on Cueva Mapache i Dàcil compartiran escenari en una actuació que segurament no deixarà a ningú indiferent. Serà una oportunitat única per als fans de la música local i per als qui volen descobrir nous grups i artistes emergents.

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més