Dirty & Harry i Talcö al Maresme Sound

4/5

El proper 18 de desembre, Dirty & Harry i Talcö presentaran “Artificial Island” a Dòria Llibres com a part del Maresme Sound. Aquest projecte està dissenyat específicament per a l’actuació en directe, amb l’objectiu de fer ballar el públic i evadir-se de la racionalitat. Es vol allunyar dels conceptes i l’intel·lectualisme, i evitar l’ús de l’electrònica amb coartada mental. En canvi, les cançons proposen apagar el còrtex frontal i allò racional, per tornar a la pista, al ball i a l’eufòria. Les progressions musicals són una forma d’arribar a un clímax d’eufòria, mentre les melodies busquen el moviment físic i la dissolució de la personalitat, sublimant la música electrònica i la pista de ball.

En aquesta actuació, les formacions mataronines seran les protagonistes, oferint un espectacle enèrgic i emocionant per al públic. Dirty & Harry i Talcö faran servir la música per evadir-se del pensament racional i oferir una experiència única. Aquesta és una oportunitat per a aquells que busquen un espectacle emocionant i amb molta energia. Amb “Artificial Island”, els artistes volen portar el públic a un lloc on puguin desconnectar i ballar sense cap preocupació. El concert promet ser una nit memorable per a tots els amants de la música electrònica i la pista de ball. No us ho perdeu el proper 18 de desembre a les 20h a Dòria Llibres.

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més