Ferran Palau en Acústic a Ca l’Arenas

4/5

Ferran Palau, un dels artistes més interessants i únics de l’escena independent catalana, presentarà el seu últim àlbum “Parc” en format acústic a Ca l’Arenas. El concert tindrà lloc el 2 d’octubre al pati del Centre d’Art del museu de Mataró.

Aquest concert íntim serà sense banda i en format acústic, cosa que és diferent del que Ferran Palau sol fer. Les entrades per al concert es poden comprar anticipadament a la llibreria Dòria.

“Parc”, el cinquè àlbum de Ferran Palau, està guiat per sintetitzadors a través del món imaginari del cantant. L’àlbum està seduït pel minimalisme i cançons d’amor encara més sinceres. Ferran Palau descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil i assossegat.

La seva carrera en solitari l’ha portat a ser reconegut amb diversos premis, com el Premi Enderrock de la crítica en 2017 i el Premi Altaveu 2018. “Blanc” va ser considerat el millor àlbum de l’any per Mondosonoro Catalunya i el desè millor àlbum per Rockdelux.

Amb “Kevin”, Ferran Palau va guanyar el Premi al Millor Àlbum Pop d’Enderrock i el premi Soundie Video Award 2020 amb el videoclip “Univers”. També va ser el primer artista de parla catalana que va ser nominat als premis UKVMA a Anglaterra amb el seu videoclip “Flora – Caic”. El videoclip de “Flora – Caic” va guanyar el Gran Premi a la categoria Film Craft del Festival Internacional El Ojo de Iberoamérica.

“Parc” és una obra implacable i seductora que ens guia a través del món imaginari de Ferran Palau. Aquest àlbum continua la saga després de “Kevin”, “Blanc”, “Santa Ferida” i “L’Aigua del Rierol”, sense oblidar “Cel Clar”, el doble senzill que va llançar el 2020.

No et perdis aquesta oportunitat única per gaudir del concert acústic de Ferran Palau a Ca l’Arenas. Compra les teves entrades anticipadament i experimenta la màgia de la seva música en un entorn íntim.

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més