Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

Joana Serrat en directe a Ca l’Arenas

4/5

La cantautora Joana Serrat presenta el seu cinquè àlbum, “Hardcore from the Heart”, en un concert en format duo amb la seva germana Carla Serrat. El concert forma part del Cicle d’acústics Maresme Sound i es durà a terme el dissabte 12 de novembre al pati de Ca l’Arenas, Centre d’Art del Museu de Mataró.

El Cicle d’acústics Maresme Sound és un esdeveniment musical que celebra la música en format acústic i íntim, i el concert de Joana Serrat no serà una excepció. El disc ha rebut diversos guardons, com el Premi Enderrock al Millor Disc de l’Any, i ha estat aclamat per la crítica per la seva introspecció, emotivitat i profunditat.

Abans del concert, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada a l’exposició de l’artista Carme Garolera. Les entrades per al concert es poden adquirir a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com.

El concert de Joana Serrat és una oportunitat única per experimentar la seva música en un entorn íntim i personal, i per connectar amb les emocions que transmet el seu últim treball, “Hardcore from the Heart”. La visita guiada a l’exposició de l’artista Carme Garolera afegirà un element cultural a l’esdeveniment, fent-lo una experiència completa per als assistents.

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més