Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

La tercera edició del Maresme Sound ja és aquí

4/5

La tercera edició del cicle Maresme Sound ha arribat, i està carregada d’artistes de l’escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca. El festival, organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró, combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques.

El festival constarà de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com la llibreria Dòria, el pati de Ca l’Arenas Centre d’Art, el Museu de Mataró i els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet. Els artistes o bandes que participaran són The New Raemon, Joana Serrat, Carlota Flanêur, Ricky Gil, The Outside Hours i Caustic Roll Dave, amb l’objectiu de donar suport a la producció local i programar a artistes emergents.

Per als concerts realitzats a Can Boet i Ca l’Arenas, es faran visites guiades als equipaments una hora abans per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions. Així, els assistents podran gaudir d’una experiència única i diferent a l’habitual.

The New Raemon serà l’encarregat d’obrir el festival el 8 d’octubre a la masia de Can Boet. Ramón Rodríguez presentarà els seus treballs més recents, ‘A Los Que Nazcan Más Tarde’ i ‘Así Caen Los Días’, escrits a sis mans amb David Cordero i Marc Clos. El cicle d’acústics Maresme Sound continua amb la seva aposta per concerts de petit format, buscant oferir una experiència musical diferent a l’habitual.

Les entrades dels concerts del Maresme Sound es poden comprar per anticipat a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com, per no perdre l’oportunitat de gaudir d’aquest esdeveniment únic. El festival busca combinar música i patrimoni arquitectònic, natura i exposicions artístiques, amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura i el talent de la zona, i acostar el públic a aquest món tan especial.

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més