Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

Del 8 d'octubre del 2022 al 6 de maig del 2023

Maresme Sound 22-23

El cicle d’acústics Maresme Sound continua apostant per concerts de petit format  amb presència d’artistes de l’escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca.

Enguany el festival combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques.

Maresme Sound,  organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró, constarà de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati de Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró, o els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet.

 En total sis artistes o bandes entre els quals destaquen The New Raemon, que portarà el seu pop de cantautor en duet, Joana Serrat, amb un dels millors discos de l’any passat segons la premsa especialitzada, Carlota Flâneur, presentant el seu primer disc de debut “Uncertainty” i a Ricky Gil, que acaba d’estrenar “Infinites Rutes Invisibles”, el seu primer treball fora del mític grup Brighton 64. Maresme Sound farà costat a la producció local, programant a bandes i artistes emergents com The Outside Hours, a més del barceloní Caustic Roll Dave.

 Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Ajuntament de Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Can Boet i Ca l’Arenas, es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions com la del Parc del Montnegre i el Corredor, l’exposició de l’artista Carme Garolera o la visita al jardí mediterrani.

Les entrades dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com.