Montnegre en concert

Montnegre en concert al Maresme Sound

4/5

Montnegre en concert al Maresme Sound per tancar aquesta tercera edició amb els The Outside Hours el dissabte 6 de maig a Can Boet.

Montnegre és un massís situat al nord de Barcelona i del Maresme i al sud dels Pirineus, que s’estén entre el post-rock, el post-doom i el post-grunge. El nom de Montnegre prové de la foscor dels seus boscos d’alzines, que aporten un caràcter misteriós i atractiu al paisatge.

Montnegre és també el nom d’un grup musical sorgit de les cendres del grup electro-grunge Finalment Fi. Els membres de Montnegre han estat o estan en altres formacions com Capità Pilgrim, Espígol, Prou!, Black Fanegas, Fracaso Escolar, Gallina o Los Ingenieros de la U.O.

Montnegre, com a banda musical, es mou entre la intensitat i l’emotivitat. Els seus concerts són autèntics esdeveniments que deixen marca en el públic que els escolta.

Montnegre no només és un massís amb un paisatge impressionant i una fauna i flora ric en biodiversitat. També és una formació musical influenciada per diferents corrents musicals, captiva l’atenció dels qui els escolten per primera vegada.

Montnegre és un nom que ens fa pensar en la bellesa dels boscos i dels paisatges que ens envolten. I també en la música i en la passió que aquesta és capaç de transmetre. Un nom que ens recorda la importància de la natura i de la cultura, i que ens convida a gaudir de tot el que ens ofereix el nostre entorn.

Montnegre en concert al Maresme Sound en l’últim concert de la tercera edició del cicle de Mataró.

Les entrades dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a la llibreria Dòria o al web.

Més informació del concert aquí.

The Outside Hours i Montnegre + Visita guiada al jardí mediterrani de Can Boet

6 maig 2023. Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.

Can Boet, 8€ 

Carrer de Pablo Iglesias, 83 Mataró

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més