Música, patrimoni i exposicions d’art

4/5

El cicle de concerts acústics Maresme Sound és un festival de música que aposta per directes de petit format amb artistes de l’escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca.

El festival Maresme Sound combina la música amb el patrimoni arquitectònic, la natura i les visites guiades a espais i exposicions d’art.

El festival consta de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com la llibreria Dòria, el pati de Ca l’Arenas Centre d’Art, el Museu de Mataró i els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet.

Com a novetat de la tercera edició, el festival ofereix visites guiades als equipaments abans dels concerts per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions.

Com la del Parc del Montnegre i el Corredor o la visita al jardí mediterrani de Can Boet i l’exposició de l’artista Carme Garolera a Ca l’Arenas.

Aquest dissabte 25 de març vine al concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas. Centre d’Art del Museu de Mataró, al carrer Argentona, 64.

Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h. Preu 10 €

Les entrades dels concerts es poden comprar per anticipat a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com.

Les visites guiades són gratuïtes en comprar l’entrada i es realitzen una hora abans dels concerts.

L’organització del festival està a càrrec de Dòria Llibres i Aiguamoll Música, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró.

L’objectiu del festival Maresme Sound és combinar la música amb el patrimoni arquitectònic, la natura i les visites guiades a espais i exposicions d’art. Busquem crear una experiència única per als assistents en diferents àmbits culturals i artístics.

Més info del concert de Carlota Flâneur

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més