23.03.2024 | 20.30 h | Casal Aliança | Entrada 6€

Es poden comprar anticipades a Dòria Llibres

Slow Connection

Slow Connection és molt més que un grup de Mataró; és una experiència musical única que captura l’essència de diverses influències i estils. Formada el 2020 per Tyler Balava i Wild Lilac, aquest col·lectiu musical ja ha aconseguit destacar en la escena amb la seva fusió de sons inspirats pel shoegaze, el lo-fi i l’electrònica.

Inspirats per referents com Slowdive i Cocteau Twins, Slow Connection va començar el seu camí explorant les profunditats del shoegaze, combinant la melodia amb l’atmosfera etèria i envoltant que caracteritza aquests grups emblemàtics. Amb influències també de bandes com DIIV i Sonic Youth, el seu primer EP, “cinema renoir”, llançat el 2021, va deixar una empremta en la escena musical local, mostrant una promesa ineludible.

El seu primer LP, titulat “BELMONDO DE AZUL”, va marcar un punt d’inflexió en la seva trajectòria, aprofundint en els sons lo-fi amb un toc personal. Inspirats per grups com The Microphones, van experimentar amb textures i atmosferes que van enriquir el seu univers musical, captivant l’atenció dels oients amb cada nota.

Recentment, Slow Connection ha revelat un avanç del seu últim àlbum, explorant territoris sonors més electrònics i industrials. Inspirats per la estètica de bandes com Depeche Mode, han mostrat una evolució en el seu so, demostrant la seva versatilitat i capacitat d’adaptació a nous estils i tendències.

Slow Connection + Cara Antigua + Tiger Mosquito – 6€