21.03.2024 | 20.30 h | Dòria llibres | Entrada gratuïta

Somebody

Sota el nom de Somebody, Agustí Calbet dóna vida a un univers estètic, poètic i sonor que captiva i enamora. Aquest músic, enclavat als paisatges del Baix Montseny, ens convida a explorar les profunditats de la seva creativitat, que neix en la intimitat d’una habitació a les hores més silencioses de la matinada, alliberant la inspiració i la passió per la música.

El so de Somebody emergeix del cor del bedroom pop, una estètica que evoca la sinceritat i la cruesa de les emocions viscudes en la solitud de les quatre parets. Les seves cançons, amb lletres profundes i melodies envolvents, ens transporten a un món íntim i personal, ple de veritat i autenticitat.

Inspirat per la música alternativa nord-americana dels anys 90, Somebody teixeix un tapís sonor que recorda a les grans figures com Built to Spill, Elliott Smith i Pavement. Però la seva influència no es limita a una sola època o estil; també es pot trobar rastres d’indie atemporal, amb ecos dels Eels i d’Andy Shauf, que donen una dimensió única i intemporal a la seva música.