Vols entrar al sorteig d'un disc i una tote bag de Carlota Flâneur?

* Camps requerits
Accepto política privacitat *

Tenim 2 packs de CD + Tote bag signats per a vosaltres. Aconseguir-los és molt fàcil:

1- Omple amb les teves dades el següent formulari i subscriu-te al nostre butlletí. Tranquil·la, només enviem bones notícies 😉

2- Revisa el teu mail a partir del 24 de març (últim dia del sorteig), segur que has tingut sort!

3- Si tens entrada, vine a recollir el teu premi el mateix dia del concert i si no, passa per la llibreria Dòria. T’estarà esperant.

El sorteig es realitzarà el dia 23 de març. Hi ha un pack per cada guanyadora.

Carlota Flâneur és una jove artista emergent de la música que va llançar el seu primer EP, Brains, fa menys de dos anys. Des de llavors, la seva música pop suau i acolorida ha estat ben rebuda pels  fans. En el seu primer treball, Flâneur va demostrar el gust pel pop en majúscules, presentant la seva pròpia versió de See you again de Tyler, The Creator. Ara, en l’últim àlbum, Uncertainty, l’artista explora totes les formes i colors del pop, creant cançons memorables que et transporten al seu univers de fantasia. La capacitat de Carlota per a crear cançons rodones és infinita i la seva personalitat única i reconeixible es reflecteix en la seva música. Ferran Palau va produir Uncertainty, una obra d’art pop que destaca per la seva originalitat i qualitat musical.

25.03.2023 | 20 h | Ca l’Arenas | 10€
Carlota Flâneur + Visita guiada a l’exposició de Carme Garolera