Festival Maresme Sound. Cicle d'acústics de música indie de Mataró

The New Raemon a Dòria Llibres

4/5

El proper dissabte dia 8 de octubre, el Cicle d’acústics Maresme Sound presenta el concert de The New Raemon a la llibreria Dòria, ubicada al carrer Argentona de Mataró. A causa de la previsió de pluges, el concert ha estat traslladat al tercer pis de la llibreria per garantir una experiència íntima i propera entre l’artista i el públic.

The New Raemon és liderat per Ramón Rodríguez, qui també és el capdavant del grup de culte Madee. En aquest concert, Rodríguez presentarà treballs com ‘A Los Que Nazcan Más Tarde’ i ‘Así Caen Los Días’, escrits a sis mans amb David Cordero i Marc Clos. A més, també es tocaran temes clàssics dels aclamats discos ‘Coplas Del Andar Torcido’ o ‘Lluvia y Truenos’.

Les entrades per a aquest concert es poden comprar per anticipat a la llibreria Dòria o a través de la pàgina web maresmesound.com per un preu de 12 euros. El concert començarà a les 20h i es realitzarà en un ambient acollidor i propici per gaudir de la música en directe. Una oportunitat única per als fans de la música indie i per a aquells que desitgen passar una nit diferent en la ciutat de Mataró. No et perdis aquesta ocasió i aconsegueix les teves entrades avui mateix!

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més