Tiger Mosquito i Zesc a Can Boet

4/5

El Maresme Sound torna en la seva segona edició amb un doble concert que tindrà lloc el dissabte 21 de maig als jardins de Can Boet. Els organitzadors, Aiguamoll Música, Dòria Llibres i Cultura Mataró, han comptat amb la col·laboració de la Casa de la Música de Mataró per dur a terme aquest esdeveniment que promet ser una experiència musical única.

Les entrades per al concert estan a la venda per 8€ a Dòria Llibres i s’espera una gran afluència de públic. Els grups encarregats de fer vibrar el públic són Tiger Mosquito i Zesc, que prometen una barreja de guitarra elèctrica, noise, garage i shoegaze.

Zesc és una banda que combina el garage amb el pop de guitarres i teclats sintetitzats. Formada per Judit M. Gené, Francesc Gil i Olek, el grup ha editat dos discos amb Camping Records: Seth i Ferida. La seva música es mou entre el garatge de la serralada de Marina i els sons còsmics del shoegaze.

Per la seva part, Tiger Mosquito ofereix una barreja de garatge, proto-punk i power-pop que fa que els seus concerts siguin una autèntica festa. La banda ha tocat en festivals i sales de referència a la península, compartint escenari amb bandes de la talla de Radioactivity o Wesley Fuller, entre d’altres.

El concert començarà a les 19h a la Masia de Can Boet, situada al Carrer Pablo Iglesias, 83 de Mataró. Els assistents podran gaudir d’una nit de música en directe contagiosa i explosiva que segur no deixarà a ningú indiferent. Si ets amant de la música en directe, no et perdis aquesta oportunitat única de gaudir de dos bandes increïbles en un mateix escenari. T’esperem al Maresme Sound!

Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més