23.03.2024 | 20.30 h | Casal Aliança | Entrada 6€

Es poden comprar anticipades a Dòria Llibres

Tiger Mosquito

El 2016 va marcar l’inici d’un viatge musical emocionant per a aquest quartet barceloní, que va començar com un trio. Després de forjar la seva identitat sonora, van donar a llum el seu primer EP, “Motorpop”, a finals del 2017, una explosió de rock’n’roll enregistrada als Estudis 24 de Mataró per Joan Villanueva i masteritzada a San Pedro, Califòrnia, per Daniel Berjano. Amb una portada a càrrec de l’il·lustrador barceloní Adrià El Marques, de Penny Cocks.

El 2019 va veure l’arribada de “Funny Meal”, una autèntica festa musical que barreja garage i psicodèlia. Aquest EP, amb una temàtica culinària sorprenent, presenta tres plats/cançons que et porten en un viatge psicodèlic captivador. Des de melodies simpàtiques fins a lletres pesimistes, aquest àlbum et farà viatjar a través de diverses emocions i estils.

L’energia explosiva de Tiger Mosquito els ha portat per sales i festivals de tota la península, compartint escenari amb noms com Radioactivity, Wesley Fuller, Kid Congo, Les Lullies i Kurt Baker, entre d’altres. Des de Gambeat a Barcelona fins a Not Now No Way, la seva presència en directe és una experiència que no et pots perdre.

Slow Connection + Cara Antigua + Tiger Mosquito – 6€