Maresme Sound Carme Garolera Concerts Mataró

Visita guiada a l’exposició de Carme Garolera

4/5

Carme Garolera és una artista ben coneguda en l’escena d’art contemporani de la ciutat. La visita guiada a l’exposició de Carme Garolera presenta obres d’art que s’inspiren en experiències personals, viatges i lectures. A diferència de molts artistes, el treball de Garolera no es defineix per un estil particular, sinó per una combinació de tècniques que serveixen la seva cerca espiritual. Les seves pintures i gràfics poden ser delicats en la línia i al mateix temps ferms en els materials, tot mentre es difumina qualsevol figuració.

Maresme Sound és una sèrie de concerts acústics que combina música, patrimoni arquitectònic, natura i exposicions d’art. El festival exhibeix artistes catalans independents i grups emergents de Mataró i la seva comarca.

Una de les novetats de la tercera edició del festival són les visites guiades als llocs abans dels concerts per conèixer les activitats i les exposicions. Els assistents poden visitar diverses exposicions com el Parc del Montnegre i el Corredor o el jardí mediterrani de Can Boet.

Carlota Flâneur és una de les intèrprets de la sèrie de concerts. Les entrades es poden comprar anticipadament a la llibreria Dòria o al lloc web de Maresme Sound.

Les visites guiades són gratuïtes amb la compra de l’entrada al concert i tenen lloc una hora abans dels concerts.

El festival està organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb Cultura Mataró i Casa de la música de Mataró. El festival proporciona una plataforma per als artistes emergents per mostrar el seu talent i se centra a promoure artistes i institucions culturals locals.

El festival té com a objectiu combinar música, patrimoni arquitectònic, natura i exposicions d’art per crear una experiència cultural única per als assistents. Així, el festival destaca el ric patrimoni cultural de Mataró i la seva comarca.

Obertura de portes i visita guiada a l’exposició de Carme Garolera a les 19 h.

Concert a les 20 h. Preu 10 €

Visita a Ca l’Arenas

Tiger Mosquito foto promo

Maresme Sound 2024

Entre els dies 21 i 24 es faran 7 concerts a diferents espais de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou.
Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antigua, Tiger Mosquito i Carles Soriano seran els 7 artistes que actuaran al Maresme Sound.

Llegeix més
Carlota Flâneur al pati de Ca l'Arenas

Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas

El concert de Carlota Flâneur al pati de Ca l’Arenas va ser un èxit rotund. La cantant va seduir al públic amb el seu pop dolç i melodiós, interpretant cançons que van arribar directament al cor dels assistents.

Llegeix més